En intressant dag

Idag var det en intressant dag! Först morgon promenad med Vouge och sen så friserade jag man, svans och öron. Hem och slängde mig ner på pooldäck för att vila en stund innan jag skulle till Ullis och göra mig fin i håret. Plötsligt ringer mobilen och det är ett Katrineholms nummer!? Det visar sig vara en reporter från Sörmlands bygden som vill skriva ett reportage om Sandra. Det ska handla om hennes otroliga resa från att vara så dålig till att vara uttagen till att rida VM! Jag är så jäkla stolt! Reportern vill komma idag eller i morgon. Men i morgon är det landslaget som gäller ingen bra ide alltså! Kvarstår idag.... ett litet problem bara jag har tid hos Ullis mellan två och fyra!
 
Ringer henne och checkar av hon kan ta emot mig vid tolv men vid ett har hon en ny kund! Inga problem i det här fallet finns det bara möjligheter. Hon klipper mig och sätter sedan färg i håret och medans jag blir mörkhårig så kommer den andra kunden Ullis gör ett litet break och sköljer ur färgresterna ur mitt hår och jag fönar till en frisyr själv. Jag tror inte att Ullis är riktigt nöjd då hon gärna vill vara med och peta. Jag tittat på den andra kunden och säger med glimten i ögat att det är ju lite speciellt här man måste ju fixa det sista själv. Hon tittar lite undrande på mig och jag får lov att säga som det är att jag har jätte bråttom.
 
Full fart hemåt och fixar det sista på frisyren med lite spray och på med Sverige kläderna och sen till stallet. Nu var det Vouge som skulle piffas till. Tvättade det vita på benen och oljade hovarna sen var det dags för dom vita lindorna med svenska flaggan på och det vita schabraket även det med svenska flaggan. Tränset med det blågula pannbandet användes också. Nu var det dags för fotografering framför stallet, bakom stallet, framifrån, bakifrån och från sidan. Det såg faktiskt ut som våran prinsessa gillade det att stå i centrum för öronen var för det mesta riktade framåt. Ska som vanligt bli spännande att läsa artikeln men tyvärr glömde jag bort att själv ta kort på det jätte fina ekipaget.
 
Visa fler inlägg