Inget är sig likt!

Ingen dag är den andra lik man vet liksom inte vad som väntar när man går upp! I går morse när jag skulle ta på mig byxorna sittandes i sängen så attackerade katten hälsenorna medans hunden hade intagit ett byxben. Tror de var i maskopi! En vild kamp startade där de gällde att rädda hälsenorna samtidigt som jag skulle få hunden att släppa sitt grepp. Efter en viss övertalning så hade jag fått på mig byxorna. Greppar de nytvättade strumporna och börjar trä i fötterna... hmm det är hål i den ena och den är definitivt inte sliten! Hålen här är ganska tydligt att de är gjorda av en hundvalp... Letar fram mitt headset innan jag ska till jobbet och inser att detta kan jag absolut inte använda då den är i två delar! Jag är ganska övertygad om att det är katten som gjort detta då den låg på tryggt avstånd från hunden. Väl hemkommen från jobbet så kliver jag glatt in genom dörren och inser att det inte ser ut som när jag lämnade det... Det lilla ligisten vid namnet Arrax har försökt plantera om en blomma i hallen. Resultatet här var inte godkänt då  jorden var utspridd och blomman fått en omgång. Någon trädgårdsmästare lär han inte bli även fast han ligger i hårdträning ute på tomten då han gräver hål inför kommande planteringar!
 
Har nu beslutat att det kan vara dags för skolgång för den lilla så jag ringde upp klubben och anmälde mitt intresse. Så nu på lördag kan vi gå på den första lektionen. Ska bara få tiden att räcka till...
 

I tisdags så var jag och Sandra på gala det var medalj utdelning i Eskilstuna kommun. Man fick den om man kommit 1:a  2:a eller 3:a på SM NM EM VM  eller OS. I godan ro sitter vi där och lyssnar när de berättar om ett nyinstiftat pris. De läser upp motiveringen och efter en stund så inser jag att det är Sandra som får priset för.... Årets prestation för idrottare med funktionshinder! Stort Grattis Sandra!
 
 
 
Visa fler inlägg