Bilder

Passar på att lägga ut lite bilder nu när internet fungerar... Dag 2 Bilder från uppstallning i Danmark. innan avfärd vidare till Tyskland.
 
 
Vi fick faktiskt plats med hästen också...
 
Så kom vi fram till uppstallningen i Tyskland där det fanns shettisar! Jag frågade en där hur många shettisar det fanns? Hon svarade att hon visste inte?! Men hon trodde att det var ca 60st. Jag upplyste henne lite snabbt att det var betydligt flera då jag räknade på ett ungefär...
 
 
Stallet vi stod i var helt ok och rätt som det var kom en väldigt gammal ponny knallande lös i gången vilket var helt ok..
 
Boxarna i andra stallet såg något annorlunda ut
 
På kvällen efter att vi tagit hand om hästarna så var det då äntligen dags för mat. Mycket hungriga så knallade vi in på en grekisk restaurang precis vid hotellet Klockan var nu åtta så en sen måltid vart det. Det var lite lustigt men Mater Card  funkade inte och de hade inte avtal med Visa. Detta ställde till det en del för vissa. Jag klarade det galant då mannen växlat in pengar till mig.
 
Så var det då dags för sista etappen den till själva tävlingsplatsen. Starten gick vid tio och denna gång samåkte  vi med Anita. Nu var det den kortaste etappen,den  tog endast fyra timmar. Vi var framme runt två och där stod Babs och Agneta i vanlig ordning. Denna gång hade det öppnat en annan infart så vi behövde inte köa så länge.
 
 
Ridning stod det även på dagens schema. Amelie red fram Vouge  på banan där det blåste friskt. Hon var något pigg när Sandra red och ganska ofokuserad men på slutet var hon väldigt fin i traven.
 
 
Kvällens måltid  åkte vi iväg och handlade då vi enats om att åka till Lidl... Kanske inte den smartaste iden... Sallad, frukt sallad, muffins och corny vart det. Jag sitter nu väldigt mätt och klurar på om den där muffinsen var nödvändig....
 
 
Visa fler inlägg