Mellan väggar!!

Satte mig i fåtöljen och vilade en stund innan jag skulle till stallet. Det var träning för stora bossen och hon har inte sett Sandra sen VM så det ska bli spännande. När jag kom till stallet så var allt färdigt bara att börja lasta in. Jag öppnar luckan och inser att mannen flyttat mellanväggen...!! Den är placerad längst in mot väggen.
 
Provar lite försiktigt att flytta på den men den sitter fast där. Rycker lite i den men den sitter fortfarande fast! Upptäcker att det står en man utanför och tittar intresserat på mig medans jag rycker och sliter lite försiktigt. Jag känner att jag blir mer och mer irriterad och sliter hårdare medans jag svär en liten ramsa. Ringer den äkta hälften som hade bilen sist och är nu riktigt irriterad! Nu fräser jag fram en ramsa om att man faktiskt sätter tillbaka mellanväggen efter användning.
 
Tittar ut och inser att mannen utanför bilen fortfarande står kvar och tittar intresserat på mig medans jag brottas med väggen. Kastar onda ögat på honom men han står där han står! Nu är jag svettig och högröd i ansiktet och fräsandet har övergått till ett något högre tonläge... Nu kommer Ridläraren Elin fram och frågar om jag behöver ha hjälp? Jag har nu lyckats flytta mellanväggen några cm så jag avböjer bestämt men är fortfarande irriterad. Till slut så har jag lyckats och den sitter där den ska! Kliver ut ur bilen ganska nöjd men får nu syn på en grupp med föräldrar precis utanför som  både hört och sett mig. Hmm... kanske inte riktigt så bra!?
 
Idag följde lilla tjejen med till Strömsholm och träningen för stora bossen. Det tränades på bakdelsvändningar samt på två bågar som Sandra har haft sådant problem med det men plötsligt händer det! Både ridvägen och bakdelsvändningen vart så bra. Det övades även på några travökningar som var så fina. Jag stod där på läktaren och var så himla stolt över att vara mamma till Sandra idag då det mesta vart så bra. Det var bara beröm från bossen och hon såg skillnad på Sandras ridning sen VM.
 
 
Visa fler inlägg