Mannen borde vara stolt!

Idag borde mannen vara stolt jag är inte så tokig i alla fall! Jag har fick parkerat fast på den andra ledden så att säga. Jag körde först in men insåg att det kanske inte var så bra då det kunde ha blivit så att jag fått backa hela vägen ut. Smart som jag är så backade jag in från börjad då det fanns lite plats kvar och inte var så trångt och det är här som den stolta mannen kommer in i bilden. Jag har faktiskt backat och fick parkerat! När jag var färdig så stod jag så fint parkerat bredvid Albert Zoer...
 
 
Jag har spatserat runt alldeles själv på marknads området och ett tag undrade jag faktiskt åt vilket håll tävlings platsen låg. Jag har gjort fynd i dag också på marknaden, en Italiensk glass måste ju räknas dit eftersom den är så himla god! Jag har även hittat en prydnads sak modell större att ställa på verandan hemma. Jag blev lite glad då jag såg den och tyckte att gubben liknade mannen lite då de har ungefär samma frissa. Tanten bredvid har jag ingen aning om vem hon liknar då jag är betydligt yngre. På marknaden kan man hitta allt från husbilar, hushålls saker till jättekaniner.
 
 
Sandra och gänget tränings red i dag på framridnings banan och idag var det träning mellan 13.30 - 15.00. Christina tävlade i morse så hon fick stå och titta på. Samma procedur som vanligt... Amelie red först och sen Sandra. Vi hade headset på Sandra så Amelie kunde ge lite instruktioner.
 
 
 
Idag tror jag tom att the big boss var nöjd. Det så iaf väldigt bra ut men det är ett jätte tufft motstånd i morgon Två av ryttarna placerade sig på VM och en vann NM så det här blir svårt. Så i morgon håller vi både tummar och tår..
 
Nu laddar vi för gemensam middag på en Kina restaurang där man kan äta allt från Sushi till Kina mat samt en hel del efterrätter. Ska bli riktigt gott...
 
Visa fler inlägg